Bravarija

Aluminijumske ograde i gelenderi

Proizvodi koji do skoro nisu bili dovoljno zastupljeni na tržištu Srbije, bar ne u onoj meri u kojoj to svakako zaslužuju. Izgled aluminijumskih ograda i gelendera koji ima sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali je u isto vreme cena daleko povoljnija.

Dostupni su u varijantama kao što su visoki sjaj, tip inox, zlatna, dekor drveta i crna.
Aluminijumske ograde i gelendere odlikuje dobra cena, dug vek trajanja, lakoća održavanja, nerđajuće svojstvo.

Inox

Inox je moderan, čist, elegantan, čvrst, jednostavno savršen materijal. Nastojimo da svaki proizvod od inoxa ima moderan dizajn, da je primeren svom dobu.Uvek izlazimo kupcu u susret, pokušavamo pomoći savetima i predlozima kako bi krajnji rezultat bilo savršeno zadovoljstvo kupca.

Krajnji rezultat je uvek do savršenstva očišćena i ispolirana ograda. Naše ograde treba da ulepšaju Vaš prostor, da ga učine lepšim za oko Vama, Vašim prijateljima i komšijama.

…Od ograde do tržnog centra

Dvadeset prvi vek je definitivno obeležen ne samo moumentalnim građevinama od čelika već i primenom čeličnih konstrukcija u niskogradnji.

Sve češće viđamo oko nas montažne hale, hangare, čitave fabrike,farme, mlekare, a najčešće poslovne objekte izrađene od čelične konstrukcije i obložene sendvič panelima raznih vrsta, sa PVC ili aliminijumskom stolarijom itd.

Mnogo je razloga zašto se kompanije širom sveta, pa i u Srbiji opredeljuju za gradnju od čeličnih konstrukcija.