PVC Stolarija

PVC

Naša fabrika koristi PVC sisteme Nemačkog proizvođača Aluplast. PVC materijali pružaju velike mogućnosti za izradu najrazličitijih PVC profila, trajni su i otporni na atmosferske uticaje. Umesto drveta, upotrebljavaju se UV stabilizovani PVC profili sa sistemom vazdušnih komora koji se odlikuju trajnošću, gotovo neograničenom postojanošću boje i vrhunskim svojstvima zaptivanja i izolacije. Čvrstinu PVC prozoru daju pocinkovana čelična ojačanja koja se ne vitopere i ne rđaju. Način održavanja PVC stolarije je veoma jednostavan.

Prednosti PVC stolarije nad drugim materijalima su brojne, navešćemo samo neke:
– Jednostavna je za održavanje – brisanje mekom krpom umočenom u sapunicu, pojedine delove po potrebi podmazati prema uputstvu proizvođača.
– Nije potrebno farbanje PVC stolarije!
– PVC stolarija ne rđa i ne truli – drveni i metalni elementi su podložni atmosferskim uticajima i zahtevaju znatna održavanje što sa PVC stolarijom nije slučaj.
– Nema deformisanja PVC profila – plastični profili su čvrsti i izdržljivi, otporni su na udarce i ne upijaju vodu.
– Otporna prema gorenju – PVC profil će goreti samo ako je izložen jako visokoj temperaturi.
– Odlična toplotna i zvučna izolacija – PVC prozori su napravljeni od dva sloja stakla čime se postiže još veći uspeh u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.
– PVC stolarija se zbog svojih povoljnih svojstava izrađuje u velikom broju oblika i varijanti, tako da će zadovoljiti sve vaše potrebe.
– PVC stolarija je ekološki prihvatljiva – iako je plastika u principu ekološki loše kotirana, PVC stolarija je zbog svojih reciklirajućih svojstava, kao i zbog uštede energenata zbog dobrih izolacionih svojstava, ekološki prihvatljiva.
– PVC stolarija se lako ugrađuje.

IDEAL 4000

(dubina ugradnje 70mm)

Aluplast® postavlja nova merila modernim dizajnom i dugotrajnošću PVC profila.
PVC prozori Aluplast® spajaju najmoderniju tehniku PVC prozora sa najvišim standardom stanovanja i garantuju da im se radujete još decenijama kasnije. Sa kvalitetnim sastavom IDEAL 4000 Aluplast® je kao jedan od prvih proizvođača PVC profila prepoznao trend visoko postavljenih zahteva kod PVC prozorskih sistema i krenuo u njihovu realizaciju, ne prihvatajući ni optičke, ni tehničke kompromise.
PVC Aluplast® profili su garancija visokog stepena individualnosti i sigurnosti u objektima privatne i javne izgradnje.

IDEAL 8000

(dubina ugradnje 850mm)

Aluplast® – energetski efikasno, inovativno, estetski

IDEAL 8000 ROUNDLINE je sistem PVC profila ugradnje dubine od 85mm. Skladnom igrom velike ugradne dubine i Roundline dizajna nastao je PVC prozorski sistem, koji je kako energetski, tako i optički na najvišem nivou. Velika ugradna dubina, kao i tehnika sa 6 PVC komora brinu o optimalnoj toplotnoj zaštiti i tišini u kojoj se unutar svoja 4 zida osećate ugodno.
Darujte sebi sigurnost i ugodnu atmosferu stanovanja.

Aluminijumske maske

Odaberite boju i oblik sa aluminijumskom maskom aluskin

Elegantan izgled je trenutno u trendu i to u celokupnom stambenom ambijentu I izgled Vaših prozora da se oplemeniti: s aluminijumskim maskama od aluplasta Pri tome se radi kombinaciji prednosti ova dva materijala, izuzetnim toplotnim karakteristikama pvc prozora i modernom izgledu aluminijuma. Iz te zajedničke igre nastao je proizvod na najvišem tehničkom nivou , koji u sebi sjedinjuje dizajn lepog oblika i individualnost. Uz to je moguće i farbanje aluminijumske maske u sve boje po RAL ton karti ,tako da se može ispuniti svaka želja.

Kreativnost sa dekorima

Odaberite boju i oblik sa aluminijumskom maskom aluskin

U Vašem domu ogleda se Vaš stil i ličnost u arhitekturi, uređenju i oblikovanju bojama.
Sa prozorima možete naglasiti sasvim posebne detalje. Bilo da je reč o o kući u seoskom stilu o gradskoj vili, mediteranskom načinu gradnje ili o pravoj futurističkoj arhitekturi: sa aluplast prozorima perfektno usklađujete Vašu kuću iz snova sa željenim stilom gradnje.
Možete birati između mnogo različitih dekora od klasičnog belog preko elegantnog antracita pa sve do mnogobrojnih ekstravagantnih tonova. Sve aluplast prozorske folije izrađene su inovativnom tehnologijom Cool-Colors . I pri izraženom sunčevom zračenju sprečavaju pregrejavanje okvira prozora te ostaju i nakon niza godina veoma očuvane.

Boje Vašoj kući daju nezamenjiv izgled. Dozvolite da Vas posavetujemo !

Wooodec

Nova generacija drvenih površina za prozore

Zadivljujući efekat drveta i jedinstven osećaj, zajedno sa svim prednostima plastičnog prozora: to je ono što dobijate sa novom završnom obradom voodec prozora.

Voodec ne samo da izgleda kao prirodni materijal, već je i posebno stvaran i praktično se ne razlikuje od pravog drveta.

Razvoj i dizajn voodeca nešto duguje nordijskim uticajima. Mnogo drveta, jednostavnih oblika i dizajna ravnih ivica, zajedno sa svetlim, toplim bojama tipični su za skandinavski stil nameštaja i ono što ga čini tako popularnim. I ovaj trend je sve više zastupljen u dizajnu prozora i vrata. Nove drvene lamele daju unutrašnjim prostorima prijatnu i savremenu atmosferu, dok spolja kući daju luksuzan izgled.

Duboko utiskivanje daje voodec-u prirodan osećaj, ali se lako čisti.voodec se može koristiti za unutrašnje i spoljašnje površine i dostupan je u tri laminacije.

Voodec se može koristiti za unutrašnje i spoljašnje površine i dostupan je u četiri laminacije:

Aludec

Nova generacija aluminijumskih površina na prozorima

Savršen aluminijumski izgled sa prijatnim osećajem: aludec nudi visokokvalitetan izgled aluminijumske školjke u kombinaciji sa jednostavnom obradom i prijatnim osećajem. Nikada nije bilo lakše i sa većom uštedom resursa proizvesti PVC prozor u aluminijumskom izgledu!